Afmelding

Inleveren van uw leaseauto
Binnenkoort dient u uw leaseauto in te leveren omdat het leasecontract ten einde loopt. Wij willen u in het kort de procedure beschrijven die u daarbij dient te volgen. Een volledige innameprocedure vindt u op de website. Wij raden u aan deze procedure aandachtig door te nemen, zodat het inleveren van uw leaseauto en daarmee de beëindiging van het leasecontract zo soepel mogelijk verloopt.

Het inleveren van de leaseauto bij einde van het  leasecontract is eenvoudig. De leaseauto dient bij het einde van het leasecontract ingeleverd te worden bij een van de Wevi innamepunten. ELC heeft samen met uw werkgever de afspraak gemaakt dat u de auto zelf dient in te leveren.

Aankondiging afmelding
Voordat u de leaseauto gaat inleveren, dient u  deze middels de Aankondiging  afmelding links in het menu af te melden. Hier vult u de autogegevens, verwachte inleverdatum en het ELC innamepunt in.

De auto inleveren
De leaseauto kan na de vooraankondiging ingeleverd worden bij 1 van de  ruim 40 ELC innamepunten. De inname gebeurt samen met u en wordt (digitaal) vastgelegd en ondertekend door zowel het innamepunt als u, de leaserijder. Dit formulier is een essentieel onderdeel van de definitieve afmelding, dit formulier dient u  dan ook bij de definitieve afmelding mee te zenden. Eventuele schades en/of vermissingen die daarna worden geconstateerd, zijn niet meer voor rekening voor u of van de werkgever. U dient altijd een afspraak maken met het ELC innamepunt alvorens de auto wordt ingeleverd.

Herstel uw schades
Het is belangrijk om vóór het afmelden van uw leaseauto uw schades te laten herstellen. In de richtlijnen staat omschreven welke schades er wel en niet acceptabel zijn.

Tips en reminders

  • Neem voor het inleveren altijd contact op met ELC omdat er specifieke afspraken over het inleveren kunnen staan in uw autoregeling.
  • Een schone auto bevordert een snelle en correcte inlevering.
  • Het inleveren van de leaseauto mag zowel op zomer- als winterbanden.
  • Denkt u aan uw privéspullen bij het inleveren van de leaseauto? ELC is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of verlies hiervan.
  • Lever de brandstofpas niet in. Maak de brandstofpas onbruikbaar door de magneetstrip door te knippen. Bij een nieuwe leaseauto ontvangt u een nieuwe brandstofpas per post.
  • Heeft u een tijdelijke, vervangende  (voorloop)auto? Meld deze dan af via onze website

 

Bezoekadres:
Vonderweg 44

Postadres:
Postbus 122
7468 ZJ ENTER


Tel.: +31 (0)547 284 064
Fax.: +31 (0)547 284 069

E-mail: info@elc-ers.nl
Internet: www.elc-ers.nl